Pogledajte: Ariel Pink - I Wanna Be Young

Ariel Pink je objavio novi album "Dedicated to Bobby Jameson", 15. septembra za izdavačku kuću Mexican Summer. Prethodni album Ariel Pinka, "Pom Pom" objavljen je 2014. godine. Sa novog albuma Pink je  već objavio video za pesmu "Another Weekend" koji je režirao Grant Singer,  kao i video za pesmu  "Time To Live", koji u izjavi za štampu upoređuju sa pesmom "Video Killed The Radio Star" benda The Buggles, i napominju da pesma promoviše preživljavanje kao vid otpora. Takođe je objavio video za pesmu "Feels Like Heaven" koji je režirao Pete G.D. i koji je produciran od strane online radio stanice NTS, i snimljen u Londonu. kao i video za pesmu "Time to Live" koji je režirao ukrajinski umetnički kolektiv Gorsad, irezultat je čudan lo-fi video spot sa elementima horor filmova.

Sada je podelio video za pesmu "I Wann Be Young" koji je režirao mladi argentinski reditelj Salvador Cresta.

Bobby Jameson je prava ličnost, i on je muzičar iz Los Anđelesa za koga se mislilo da je mrtav, koji se ponovo pojavio 2007. godine nakon 35 godina, i napisao autobiografiju, a potom opisao svoju tragičnu priču kroz seriju blogova i YouTube video materijala.

"Njegova knjiga i život su toliko uticali na mene da sam osetio potrenu da mu posvetim svoj sledeći album", izjavio je Ariel PinkBobby Jameson je preminuo 2015. godine. 

Početkom godine Ariel Pink je objavio "Myths 002" EP zajedno sa Weyes Blood.