A Place To Bury Strangers najavili EP

Brooklynski noise rock bend A Place To Bury Strangers najavili su novi EP, "Hologram", koji izlazi 16. jula na etiketi Dedstrange osnivača i člana benda Olivera Ackermanna. Podelili su i video koji su sami režirali za novu pesmu "End of the Night".

Novu postavu benda čine Ackermann, uz Johna i Sandre Fedowitz iz benda Ceestival East Coast na basu i bubnjevima. Ackermann govori o novoj pesmi u saopštenju za javnost, navodeći: „‘End of the Night ’ je prva napisana u saradnji sa novim članovima benda. John mi je poslao bubanj i izazvao me da napišem pesmu preko tog ritma. To je nekako nastalo kao neobičan tok svesti i nesvesno je postalo kraj bivšeg benda i početak novog. Svaki sloj pesme odstranjuje mrtvu kožu sa starog i ponovo nanosi slojeve i slojeve distrozija novog benda. Sjajno je ponovo raditi s Johnom Fedowitzom. Osećam se kao da su se naši stilovi pisanja pesama pokrenuli u različitim smerovima od našeg ranijeg benda Skywave, da bi se vratili za sto sa različitim iskustvima i  stvorili nešto posebno. "

Aktuelni album benda, "Pinned", izašao je 2018. godine na etiketi Dead Oceans. Remiksirana verzija albuma, "Re-Pinned", izašla je kasnije te godine.

Hologram:
1. End Of The Night
2. I Might Have
3. Playing The Part
4. In My Hive
5. I Need You

Preporuka

share

share