Pip Blom podelili pesmu "It Should Have Been Fun"

Amsterdamski indie pop kvartet Pip Blom najavili su prošlog meseca novi album "Welcome Break" i tom prilikom podelili video za prvi singl "Keep It Together". "Welcome Break" izlazi 8. oktobra putem Heavenly-a. Isabelle i Danny Griffioen režirali su video za pesmu "Keep It Together".

"Welcome Break" je drugi album benda, naslednik albuma "Boat" iz 2019. godine. Pip Blom su bend, ali to je i ime pevačice benda. U bendu je i njen brat Tender Blom. Pip je napisala 20 pesama u svojoj spavaćoj sobi u roditeljskoj kući, a 16 su postale demo snimci. Album je snimljen u Big Jelly Studios u Ramsgateu u Engleskoj tokom tri sedmice sa inženjerom Al Harleom.

Sada su podelili pesmu  “It Should Have Been Fun” o kojoj je Pip izjavila:  “It Should Have Been Fun”: “Pri pisanju pesama za ploču želela sam da postoji pesma koja nema strukturu stiha, refrena, stiha, refrena, mosta , refren 2x. To je uobičajena struktura, naravno, i zaključila sam da bi moglo biti bilo cool da se taj poredak malo promeša. Kad pesma započne, čini se da će to biti vrlo osetljiva, mirna pesma. Stihovi hvataju osećaj tuge, razočaranja u sebe i nekoga drugoga. Ali kada refren započne, energija se prebacuje. To je više ljutito, siti ste, želite nešto promeniti, kao da postoji prekretnica. Zaista mi se sviđa kako pesma ima te različite delove koji se slivaju jedan u drugi. Jedva čekam da ovu pesmu sviram uživo i zaista dam sve od sebe kad zazvoni završni refren. "

Reditelj Isabelle Griffioen je dodala "Sa Ruben van Weeldenom koji se kikoće iza kamere o tome kako ljudi ne mogu pratiti i dok je Ilse Kind stvarala opasnu scenu iz 80-ih, video je ispao letnji, poletan i zabavan!"

Preporuka