Novi singl i spot Stroberiz

Kantautorka Stroberiz objavila je novi singl "Dvoje" propraćen upečatljivim muzičkim spotom. Sa pomalo jezivim stihovima i hipnotišućom melodijom, "Dvoje" govori o izborima koje pravimo suočeni sa izazovima sa kojima se svakodnevno susrećemo i, na dirljiv način, postavlja kritička pitanja i poziva na prekidanje ciklusa pasivnosti u koji ponekad znamo da se ušuškamo, zaboravljajući da se možemo osloniti na sebe.

Stroberiz podseća da smo i sami sa sobom uvek "Dvoje", kada razmišljamo, maštamo, donosimo odluke ili pravimo planove, i duboko razmatra ideju da uteha leži u samopovezanosti i unutrašnjoj snazi i često se može pronaći u zagrljaju sa sobom.

Sa singlom "Dvoje" Stroberiz nastavlja saradnju sa producentom Filipom Maksimovićem (MFakka) koji je  radio muziku i miks, na pesmi je takođe učestvovao i Boris Čegar na gitari, a prvi put ima i saradnicu na tekstu, Gordanu Vukov Ciganjik, glumicu, koleginicu i, pre svega, prijateljicu sa kojom je radila na radio-drami "Prostori" iz koje je došao deo inspiracije za ovaj singl. Spot je režirala samostalno, a u njegovoj realizaciji su pored nje učestvovali: Miloš Radović ("Studio Pips", kamera) i Dejan Flajšman ("Chakra Studio", kamera i montaža), kao i Tara Majstorović, Mila Bal Maravić, Ena Sudarević, Maja Milanović, Teodora Vignjević i Martina Vojnić Tunić, koje se pojavljuju u spotu.