Mick Jagger i Dave Grohl podelili pesmu "Eazy Sleazy"

Frontmen grupe Rolling Stones, Mick Jagger podelio je novu pesmu s temom pandemije pod nazivom "Easy Sleazy", na kojoj je radio zajedno sa frontmenom benda Foo Fighters Dave Grohl-om. Pesma šaljivo govori o frustraciji koju smo svi podelili nakon što smo zaglavili u sred raznih zatvaranja i karantina poslednjih godinu dana, ali gleda i u budućnost.

Podeljen je i video performans, na kojem su Jagger kod kuće i Grohl u studiju Foo Fighters-a. Jagger je izjavio za štampu: „To je pesma koju sam napisao o izlasku iz karantina, s preko potrebnim optimizmom. Zahvaljujem se Daveu Grohlu što je skakao na bubnjevima, basu i gitari, bilo je zabavno raditi sa njim. Nadam se da ćete svi uživati ​​u "Eazy Sleazy." Grohl dodaje: „Teško je pretočiti u reči šta mi znači snimanje ove pesme sa Sir Mickom. To je izvan ostvarenja snova. Taman kad sam pomislio da život ne može postati luđi ... i to je pesma leta, bez sumnje! "

Prošle godine album  Rolling Stones-a "Goats Head Soup" iz 1973. godine ponovo je izdan putem Interscope-a. Grohl je nedavno najavio svoj debitantsku knjigu , memoare pod nazivom "The Storyteller". Knjiga je zbirka Grohlovih ličnih priča, a izlazi 5. oktobra u izdanju Dey Street Books. Najnoviji album Foo Fighters-a, "Medicine at Midnight", izašao je u februaru na etiketi Roswell / RCA.