METZ najavili novi album

Kanadski bend METZ su najavili novi album, Atlas Vending, i podelili video za novi singl, "A Boat town In". Atlas Vending njihov je četvrti album, a očekuje se 9. oktobra preko Sub Pop-a. Video je režirao Tony Wolsk.

U saopštenju za javnost, gitarista i pevač Alex Edkins kaže da je novi singl "o ostavljanju loše situacije iza sebe. O prevladavanju prepreka koje su vas nekada zadržavale, podizati se iznad i gledati u bolju budućnost. Naslov se odnosi na potpuno uranjanje u ono što volite i korištenje toga kao utočišta od negativnosti i katalizatora promjene. "

Wolsk je izjavio: „Pesma ima lepu, snažnu obamrlost koju smo želeli preslikati vizualnom obliku. Stoga smo odlučili romantizirati uranjanje našeg glavnog junaka u njene zablude o ljubavi i zajedništvu. U trenutku kada se svi istovremeno suočavaju sa nekom vrstom izolacije, čini se da pesma o usamljenosti - i o maniji koja dolazi s tim - došla u pravo vreme. "

Na Atlas Vending, METZ pokrivaju teme poput „očinstva, rušenja socijalne anksioznosti, zavisnosti, izolacije, paranoje izazvane medijima i nemirne težnje da sve ostave iza sebe“, navodi se u saopštenju za štampu koje je takođe tvrdilo da je cilj benda stvoriti najpre "Strpljiv i iskren album."

Album je koproducirao Ben Greenberg, a Seth Manchester je bio inženjer i uradio miks. Edkins je takođe izjavio: "Promena je neizbežna ako budete imali sreće. Naš je cilj ostati u protoku, rasti na prirodan i postupan način. Uvek smo bili oprezni da ne preteramo ili ne intelektualiziramo muziku koju volimo, ali isto tako nismo zadovoljni dok ne učinimo nešto što nas gura napred. "

Atlas Vending:
1. Pulse
2. Blind Youth Industrial Park
3. The Mirror
4. No Ceiling
5. Hail Taxi
6. Draw Us In
7. Sugar Pill
8. Framed by the Comet’s Tail
9. Parasite
10. A Boat to Drown In

Preporuka

share