Lucy Dacus podelila pesmu "Brando"

Lucy Dacus je najavila sredinom aprila novi album, "Home Video", i tom prilikom podelila video spot u samostalnoj režiji za pesmu "Hot & Heavy". "Home Video" bi trebao izaći 25. juna za izdavačku kuću Matador. Na albumu su i pesme "Thumbs" i "VBS".

Posljednji album Lucy Dacus, "Historian", izašao je 2018. Sledeće godine objavila je EP "2019". "Home Video" snimljen je u studiju Trace Horse u Nashvilleu uz pomoć Jacoba BlizardaCollina Pastorea i Jakea FinchaShawn Everett je miksovao album, a Bob Ludwig master. U dve pesme gostuju njene koleginice iz benda boygeniusJulien Baker i Phoebe Bridgers.

Sada je podelila lirski video za pesmu, "Brando". Pesma govori o prijatelju kojeg je Dacus imala u srednjoj školi i koji je bio opsjednut starim filmovima.

" "Brando" se odnosi na vrlo dramatičnog prijatelja kojeg sam imala u srednjoj školi čija je čitava ličnost bila medij koji je konzumirao", objašnjava Dacus u saopštenju za javnost. „Pokazao mi je puno neverovatnih filmova i muzike, ali mislim da ga je više zanimalo da me koristi kao spomenar vlastitog ukusa, nego da me zapravo upozna. Tvrdio je da me poznaje bolje od bilo koga drugog, ali počela sam osećati da sve što on želi od mene jest da budem scenski partner u filmu njegovog života. "

Dacus je takođe najavila video konkurs povezan sa pesmom "Brando", gde obožavatelji mogu poslati video zapise na kojima plešu (ili rolaju na koturaljkama, skateboardu, klizaju se, itd.), kako bi imali priliku biti uključeni u muzički video pesme. Pojedinosti pronađite na web stranici Lucy Dacus.

Preporuka

share