John Paul Keith objavio novi video

John Paul Keith, rock n roll kantautor iz Memphisa, objavio je video za pesmu “How Can You Walk Away”, inače prvi singl sa njegovog novog albuma The Rhythm of the City. Album izlazi 19. februara, za izdavačku kuću Wild Honey Records.

O pesmi JPK je rekao sledeće: "Ponekad sednete da napišete pesmu i ne stignete daleko, bez obzira koliko puno radili na tome. Ali, ponekad se pesma jednostavno pojavi, gotovo u potpunosti oblikovana, i vrlo je uzbudljivo kad se to dogodi. Sa 'How Can You Walk Away' činilo mi se kao da se sama napisala. I odmah sam znao da želim otvoriti album sa njom. Ponekad jednostavno znate te stvari. "

"Povratne vokale su izvele Tierinii i Tikyra Jackson iz grupe Southern Avenue, inače nominovane za Grammy nagradu, a u potpunosti su ih same aranžirale. Nikada ranije nismo radili zajedno, ali sam bio njihov fan – one poseduju onu krvnu harmoniju kakvu samo sestre mogu da imaju. Došle su u studio i odmah snimile šta imaju. Prvi put sam čuo to što su smislile i nisam tražio od njih da bilo šta promene. Bilo je nevjerovatno za raditi s njima. "

"Ovo je moj prvi album koji sadrži duvačku sekciju na svakoj pesmi, a za ovu odlučili smo koristiti samo tenor i bariton saksofon, kombinaciju koja je vrlo moćna, posebno u molu. U tome zvuku postoji nešto zaista seksi. "

Preporuka