Jay Som najavila novi album

Jay Som (Melina Duterte) najavila je novi album Anak Ko i podelila prvi sngl "Superbike". Anak Ko izlazi 23.avgsta za Polyvinyl.

Anak Ko je naslednik albuma Everybody Works iz 2017.godine. Duterte je rom iz okoline San Franciska ali se zbog ovog albuma preselila u Los Anđeles, Snimila je album kod kuće, i sama je producirala i miksala sve pesme. U izjavi za medije stoji da "u nekim pesmama čujete veš mašinu koja se nalazila u blizini njene sobe." Na ovom albumu gostovali su Laetitia Tamko (Vagabon), Annie Truscott (Chastity Belt), Justus Proffit i Taylor Vick (Boy Scout), kao i članovi nejnog živog benda Zachary Elasser, Oliver Pinnell, i Dylan Allard.

Naslov njenog albuma na filipinskom znači moje dete, i ispirisan je porukama koje je dobijala od majke u kojima joj se ona obraćala sa "anak ko".

Duterte je izjavila "Kako bi se promenili, morate preći kroz mnoge greške. Ono što mi je pomoglo je forsiranje same sebe da budem mirnija i ljubaznija prema drugima pa i sebi. Veoma lako možćete biti yasleplejni pažnjom koju dobijate kao muzičar, ili novcem koji zarađujete da lako možete zaboraviti da budete ljubazni. Možete mnogo naučiti iz poniznosti. Želim nežnost u svom životu, to je najvažnija stvar u ovom poslu kao  i empatija."

Anak Ko:
1. If You Want It
2. Superbike
3. Peace Out
4. Devotion
5. Nighttime Drive
6. Tenderness
7. Anak Ko
8. Crown
9. Get Well

Preporuka

share

share