Japanese Breakfast podelili još jednu pesmu sa novog albuma

Japanese Breakfast ili Michelle Zauner, kao alfa i omega ovog benda najavila je svoj drugi album "Soft Sounds From Another Planet" i podelila video za prvi singl sa albuma, pesmu "Machinist". "Soft Sounds From Another Planet" izlazi 14. jula za izdavačku kuću Dead Oceans. Video je režirala sama Zauner.  Sada imate prilike da poslušate još jednu pesmu "Boyish".

Zauner je o ovoj pesmi izjavila "Craig Hendrix (član benda i koproducent albuma) i ja želeli smo da stvroimo grandiznu baladu nalik na one koje je stvarao Roy Orbison. Želeli smo hor i bogate aranžmane, mnogo harmonija i gudača, kako bi stvorili snažan, melanholičan efekat koji bi oslikavao prirodu stihova. Pesma je o ljubomori i seksualnoj inkomeptenciji, o trenucima kada se osećate ružno"

Ovaj album je naslednik odličnog debi albuma iz prošle godine "Psychopomp". Izjava za medije opisuje ovaj album kao "delo samorefleksije koje traga u kosmosu za raznim odgovorima, svoju inspiraciju nalazi u naučnoj fantastici, dalekom svemiru i projektu Mars One".

Preporuka

share