I Break Horses podelila pesmu "Neon Lights"

Šveđanka Maria Lindén koja nastupa pod imenom I Break Horses najavila je novi album Warnings, koji izlazi 8.maja za izdavačku kuću Bella Union. Do sada je podelila video spotove za pesme "Death Engine" i "I’ll Be the Death of You". Sada možete pogledati lirski video za pesmu "Neon Lights".

Warnings je prvi album nakon šest godina pauze za I Break Horses i naslednik je albuma Chiaroscuro iz 2014.godine. "Trebalo je vreme za ovaj album" priznala je Lindén "Oko šest godina, nekoliko studija, saradnji koje nisu uspele, uniteni hard disk sa dve materijalom rađenim dve godine, komponovanje novih pesama umesto pokušaja da se poprave. Novo snimanje u studiju, brisanje svega, a onda snimanje većine albuma kod svoje kuće."

Neko vreme Lindén je radila na instrumentalnim kompozicijama "Tek kada sam osetila potrebu da dodam reči i glas, shvatila sam da radim na novom I Break Horses albumu." Chris Coady (Beach HouseTV on the Radio) je producirao album.

"Ovo nije politički album ali se odnosi na alarmantno vreme u kome živimo. Svaka pesma je suptilno upozorenje da nešto nije u redu." izjavila je Lindén o albumu.

Lindén je o pesmu "Neon Lights" izjavila "Ovo je himna za sve nas koji smo osetili da se nigde ne uklapamo. Želim da dam tračak nade autsajderima koji osećaju da ne mogu pronaći svoj put i pkazati da je biti drugačiji prelepa stvar, ne nešto što trebao staviti po strani"

Preporuka