The Horrors najavili novi album

Britanski kvintet The Horrors najavili su peti album, po nazivom "V" za 22. septembar, koji će izaći za izdavačku kuću Wolftone/Caroline. Na ovom albumu nalazi se i nedavno objavljeni singl "Machine".

Paul Epworth (London Grammar, Florence and the Machine, Bloc Party, Adele) je producirao album "V" koji je snimljen u Church Studios, u severnom Londonu. "V" je naslednik albuma "Luminous" iz 2014. godine.

Medijska izjava obećava album koji je raznolik, dok je pevač Faris Badwan izjavio: "To je rizik, ali kakav je to život bez rizika. Antiteza krativnosti je ako unapred znaš kakav ćeš biti svaki sledeći put."

Klavijaturista Tom Cowan je dodao: "Prirodno je, ukoliko sebe vidite kao umetnika, da napredujete a ne da igrate na sigurno. Bowie je smislio moderne obrasce, da ne ostajete veoma dugo na jednom mestu i ja sam frustriran bendovima koji ostaju dugo na jednom mestu. Jer tada to postaje njihova kraijera." 

I basista Rhys Webb je imao nešto da doda: "Kada smo krenuli, imali smo jasnu ideju šta želimo da radimo, što je bilo da budemo besni i bučni najviše što možemo, ali i pored toga što smo krenuli sa ovim punk-garage zvukom, uvek je u nama postojala želja da istražujemo."

V:
01. Hologram
02. Press Enter To Exit
03. Machine
04. Ghost
05. Two Way Mirror
06. Weighed Down
07. World Below
08. Gathering
09. It's A Good Life
10. Something To Remember Me By

Preporuka

share

share