Hoops najavili novi album

Hoops, trio iz Indiane najavili su novi album, Halo, i podelili novu pjesmu s njega, "Fall Back". Halo izlazi 2. oktobra za etiketu Fat Possum.

Halo je drugi album benda, naslednik njihovog debija iz 2017. godine, Routines. Krajem 2017. godine, bend je objavio da se kreu na pauzu neodređeno vrijeme kako bi se fokusirali na druge projekte izvan benda. Ali onda su se prošlog novembra vratili s novom pesmom „They Say“, koja se nalazi na novom albumu.

Hoops su Drew Auscherman (vokal, gitara), Kevin Krauter (vokal, bas) i Keagan Beresford (vokal, klavijature, gitara). "Mislim da smo izgubili mnogo energije", kaže Krauter o njihovoj pauzi. „Nismo se kretali napred prirodno, već smo se vukli. "

„Morao sam ponovo otkriti zašto sam želio biti u bendu i stvarati pesme i nastupati“, kaže Beresford. „Imao sam dosta teskobe kada sam bio na pozornici. Nisam ni razmišljao o sviranju. Samo sam razmišljao o tome da prođem kroz set bez problema. Ludo je razmišljati o svim nastupima koje smo radili tamo gde zaista nisam bio prisutan."

Nakon odmora usredsredili se na druge projekte, članovi benda osetili su ponovo zajedništvo kada su pojedinačno napisali pesme koje su se bile prilagođene zvuku benda. Nakon slanja pesama jedni drugima ponovo su se pojavili u BloomingtonovomRussian studiju kako bi snimili Halo.

„Ova ploča je iskreniji prikaz naših uticaja i interesa kao muzičara“, kaže Auscherman. „Mnogo smo odrasli u četiri godine kao ljudi i slušaoci. Počinjemo zvučati više poput sebe. "

Halo:
1. Glad You Stayed
2. Fall Back
3. Blind
4. Ride
5. Everyone You Know
6. Heart Never Stops
7. They Say
8. Quiet Games
9. Total Disregard
10. I'm On TV
11. When It Goes

Preporuka

“Shobaleader One” je logičan iskorak napred. Ok, možda ne logičan, ali svakako odličan. “Electrac” je drugi album ove skupine; Jenkinson se već ranije pokazao kao izvrstan muzičar, te je ova ekipa, pre svega, domaći zadatak za sve trendi džezere širom našeg nesrećnog grada i još nesrećnije države.
share
share