Gorillaz podelili pesmu "Momentary Bliss"

Virtuelni bend Damona Albarna, Gorillaz podelili su novu pesmu "Momentary Bliss" na kojoj gostuju Slowthai i Slaves. Video za ovu pesmu je ujedno i prva epioda u serijalu koji su nazvali Song Machine. Očekuje se da će u narednim pesmama takođe imati specijalne goste.

Virtuelni frontman benda 2D izjavio je "Pozdrav svima koji čitaju ove reći. Biću kratak jer kad jednom nešto kažeš ne možeš ga povući i to će ostati da postoji u univerzumu zauvek, kao Tupperware."

Virtuelni bubnjar Russel je dodao: "Song Machine je potpuno novi način da radimo ono što radimo. Gorillaz razbijaju šablone, jer su postali stari. Svet se kreće brže od supernabijenih čestica, zato moramo uvek biti spremni. Mi čak i ne zanmo ko će sedeći ući u studio. Song Machine se hrani sa nepoznatim, radi na čist haos. Tako, šta god da dolazi, spremni smo kao da nema sutra. Za svaki slučaj..."

Slaves su britanski pank bend koji su 2018.godine objavili album Acts of Fear and Love, Slowthai je britanski reper koji je prošle godine objavio debi album Nothing Great About Britain

Preporuka

share

share