Festivali: PDF - Parking za bajkere

Obezbeđen poseban parking za bajkere, a deca do 7 godina imaju besplatan ulaz na Palanački Dunav Fest!

Svim ljubiteljima dvotočkaša koji istim planiraju da dođu na Palanački Dunav Fest obezbeđen je parking za njihove ljubimce!

Bajkeri će imati obezbeđen poseban ulaz i parking na koji mogu ostaviti svoj motor. Sa ulaznicom za Palanački Dunav Fest svi bajkeri mogu ući na službeni ulaz i tu se parkirati, a nakon toga uživati u nastupima bendova. Parking će obezbeđivati čuvar.

Druga važna informacija je da deca do 7 godina starosti mogu uz pratnju roditelja ući na festival besplatno. Sva deca uzrasta do 14 godina moraju biti u pratnji roditelja ili druge punoletne osobe.

Mlađima od 18 godina neće biti omogućeno da u okviru festivalskog prostora kupe alkoholna pića.

U festivalski prostor neće biti dozvoljeno unositi hranu, piće, psihoaktivne supstance kao ni bilo koje druge predmete za koje se proceni da mogu ugroziti bezbednost posetilaca.

Palanački Dunav Fest biće održan 16. juna u Bačkoj Palanci na platou Sportsko-rekreativnog centra „Tikvara". U slučaju lošeg vremena festival će biti održan u hali pomenutog centra.

Nastupaće: Goblini, Brkovi, Iskaz, Divlje svinje, Pogonbgd, Velar i Oi!kača.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1000 dinara na svim Gigstix prodajnim mestima, online putem sajta www.gigstix.com, kao i u Irish Pabu Old Cellar u Bačkoj Palanci. Na dan festivala ulaznica će koštati 1200 dinara.

Organizator festivala je Udruženje građana „Rok kultura" uz podršku Skupštine opštine Bačka Palanka.

Preporuka

share
share