boygenius najavile debi album

Boygenius, supergrupa koju čine Julien Baker, Lucy Dacus i Phoebe Bridgers, najavila je svoj debitantski album, i ujedno su podelile su tri nove pesme: “$20”, “Emily I'm Sorry” i “True Plava.” Album bi trebao biti objavljen 31. marta preko Interscope-a. 

Boygenius su osnovani 2018. i izdali su svoj istoimeni debitantski EP iste godine za Matador. Trio je samostalno producirao ploču, koja je snimljena u Shangri-la studiju u Malibuu u Kaliforniji. U junu 2020., nedelju dana nakon što je objavila drugi album "Punisher", Bridgers je poslala demo za pesmu „Emily I’m Sorry“ Julien Baker i Lucy Dacus i pitala je da li Boygenius ponovo može da snimi muziku. Baker je zatim kreirala folder na Google Drive-u pod nazivom "Dare I say it?" i njih tri su počele dodavati potencijalne pesme. Zatim, nakon što su sve tri vakcinisane, trio se lično okupio u aprilu 2021. kako bi zaista počele da rade na albumu. Bend je potom snimio ploču u Shangri-la u januaru 2022. godine tokom mesec dana, radeći po 10 sati svaki dan.

Nedavno je objavljeno da će boygenius nastupiti na Coachella festivalu u aprilu, što je izazvalo spekulacije da bi nova muzika iz ovog trija mogla biti na putu.

the record:
01 Without You Without Them
02 $20
03 Emily I’m Sorry
04 True Blue
05 Cool About It
06 Not Strong Enough
07 Revolution 0
08 Leonard Cohen
09 Satanist
10 We’re in Love
11 Anti-Curse
12 Letter to an Old Poet