Bonobo podelio pesmu "Shadows"

Bonobo (aka Simon Green) je podelio novi singl "Shadows". Pesma inspirisana tehno scenom iz Detroita sadrži vokale Greenovog kolege Jordana Rakei-a, i najnovije je izdanje sa njegovog očekivanog albuma "Fragments", koji treba da izađe 14. januara 2022. preko Ninja Tune.

“‘Shadows’ je bio jedan od prvih pesama za novu ploču i rad sa Jordanom je bio pravo zadovoljstvo,” navodi Green u saopštenju za javnost. “Ranije smo proveli dosta vremena zajedno. Bio je sa nama na turneji i ja sam njegov veliki obožavatelj. Bio je lak izbor za saradnika. Instrumental je postojao kao sporo razvijajuća stvar u duhu scene Detroita. Imao sam na umu ljude kao što su Theo Parrish i Moodyman kada sam ga pravio. Od prvog dana je jedan od mojih favorita sa novog albuma.”

Rakei dodaje: „Veliki sam obožavatelj Bonoba tako dugo i ovo što sada delim muzičko delo s njim je super posebno. Zapravo smo radili na ovoj melodiji na daljinu početkom karantina 2020. Simon mi je poslao pesmu i zapravo sam napisao tri različita stiha i tri različita refrena. Kada radite na daljinu, zaista je teško proceniti da li je ideja prikladna njihovoj viziji ili ne, pa sam htio biti siguran da šaljem više nego dovoljno. I on je odabrao svoj omiljeni stih i omiljeni refren, a ja sam otišao i snimio ga u svom londonskom studiju. Bio je to super lak proces!”

Bonobo je nedavno podelio video za pesmu "Otomo".

Preporuka