Black Rebel Motorcycle Club podelili novu pesmu

Black Rebel Motorcycle Club su jedan od onih bendova koji nikada nisu uspeli da ponove kvalitet i uspeh svog odličnog debi albuma. U slučaju BRMC to je bio istoimeni album iz 2001.godine. Njega su nasledili albumi "Take Them On, On Your Own" (2003) i "Howl" (2005) koji nisu bili loši ali nisu bili ni blizu njihovog prvenca, dok njihova poslednja tri nisu, pak ni prišla uspehu njihova prva tri. 

Bend i dalje radi i najavili su novi album za 2018.godinu. Album će se zvati "Wrong Creatures" i izaći će 12.januara. Sa ovog albuma bend je već objavio prvi singl "Little Thing Gone Wild" kao i dve pesme "Question of Faith" i  "Haunt".

Par dana pre objavljivanja novog albuma bend je podelio novi pesmu "Echo" koju možete poslušati.

Album je producirao Nick Launay (Nick CaveArcade Fire).Frontman Robert Levon Been je izjavio "Mi smo zaista ostrvo, kroz vatru i vodu, i najbolje je da se obućete prikladno. Nisam baš siguran šta je prigodna odeća kada se davite u vatri ali koža uvek ide najbolje uz sve."

BRMC su sklopili partnerstvo sa organizacijom Plus 1, tako da će tokom njihove turneje, od svake prodate karte po jedan dolar biti doniran organizaciji "War Child", koja podržava programe koji pomažu ženama i deci širom sveta koji su pogođeni ratom, političkom nestabilnošću, terorizmom i siromaštvom.

Preporuka

share

share