Big Thief najavili novi album i podelili prvi singl "Not"

Big Thief su u prvoj polovini godine objavili novi album U.F.O.F. Sada su najavili novi album, Two Hands, koji izlazi 4.oktobra za izdavačku kuću 4AD. Sa ovog albuma podelili su i prvi singl "Not". Bend je započeo rad na albumu "Two hands" samo jedan dan nakon završetka snimanja albuma  U.F.O.F.

U.F.O.F je snimljen  u studiju Bear Creek smeštenom u brvnari, duboko u šumama države Vašington, dok je Two Hands snimljen u studiju Sonic Ranch, 30 milja zapadno od El Pasa, u pustinji, u blizini Meksičke granice. Pesme su snimljene uživo u studiju, uglavno bez nasnimavanja i dosnimavanja. Vokali osim na dve pesme su takođe snimljeni uživo.

Big Thied čine pevačica/tekstopisac/gitarista Adrianne Lenker, gitarista Buck Meek, basisata Max Oleartchik, i bubnjar James Krivchenia. Kao i na prethodnom ovogodišnjem albumu i na Two Hands, bend je sarađivao sa inženjerom Dom Monksom i producentom Andrew Sarlom.

Adrianne Lenker je izjavila "Najponosnija sam na pesme sa albuma "Tow Hands" i mogu da zamislim sebe da ih pevam i pod stare dane. Lirski i muzički ne možete ih još više ogoliti."

Osim da ovogodišnja albuma Big Thief su objavili još dva odlična albuma  "Masterpiece" i "Capacity", dok je Lenkerova prošle godine objavila solo album "abysskiss".

Two Hands:
1.Rock and Sing
2. Forgotten Eyes
3. The Toy
4. Two Hands
5. Those Girls
6. Shoulders
7. Not
8. Wolf
9. Replaced
10. Cut My Hair

Preporuka

share