Best Coast podelili novu pesmu "Different Light"

Best Coast su u novembru najavili novi album Always Tomorrow, i tom prilikom podelili video za prvi singl "For the First Time" a zatim i video za pesmu "Everything Has Changed". Always Tomorrow izlazi 21.februara za izdavačku kuću Concord.

Sada su podelili pesmu "Different Light".

Best Coast su Bethany Cosentino (vokal/gitara) i Bob Bruno (gitara). Prethodni album California Nights objavili su 2015.godine za izdavačku kuću HarvestCarlos de la Garza je producirao Always Tomorrrow, uz dodatnu produkciju Justin Meldal-Johsena

Cosentino je izjavila "Nakon završetka albuma California Nights, nešto strašno mi se desilo. Osetila sam kreativnu paralizu i nisam mogna ništa da pišem ili komponujem. Bilo je previše previranja u meni, mnogo stvari se dešavalo, mnogo toga da preocesirate, a ja ništa od toga nisam mogla da izbacim iz sebe. BIla sam očajna i mislila sam da se ništa neće promeniti. Jednog dana zatvrila sam se u sobu i naterala da pišem i desila se pesma "Everything Has Changed" Pesama je bila poput vizije života koji sam živela, i onog koji ču uskoro živeti. Always Tomorrow je priča o tome gde sam bila i gde sam sad, kao i o problemima koje još uvek pokušavam da identifikujem i shvatim. Nekih dana probudim se sa osećanjem da sam na vrhu sveta i zaboravim na sve što me je mučilo, a nekih dana sve ono loše sjuri se poput poplave. Ovaj album je o menjanju tame svetlom ali i razumevanju da neće sve biti savršeno. ALbum je o ostavljanju svega za sobom i kretanju iz početka čak i kada je ta ideja zastrašujuća. Zatvaranje jednog poglavlja i prelazak u drugo čak i kada nemate ideju šta se nalazi tamo. Prihvatanje."

Preporuka