Best Coast podelili detalje o novom albumu i video za pesmu “Everything Has Changed”

Best Coast su u novembru najavili novi album Always Tomorrow, i tom prilikom podelili video za prvi singl "For the First Time". Sada su podelili detalje o albumu i video za pesmu "Everything Has Changed" koji je režirao Ryan Baxley. Always Tomorrow izlazi 21,februara za izdavačku kuću Concord.

Best Coast su Bethany Cosentino (vokal/gitara) i Bob Bruno (gitara). Prethodni album California Nights objavili su 2015.godine za izdavačku kuću Harvest. Carlos de la Garza je producirao Always Tomorrrow, uz dodatnu produkciju Justin Meldal-Johsena

Cosentino je izjavila "Nakon završetka albuma California Nights, nešto strašno mi se desilo. Osetila sam kreativnu paralizu i nisam mogna ništa da pišem ili komponujem. Bilo je previše previranja u meni, mnogo stvari se dešavalo, mnogo toga da preocesirate, a ja ništa od toga nisam mogla da izbacim iz sebe. BIla sam očajna i mislila sam da se ništa neće promeniti. Jednog dana zatvrila sam se u sobu i naterala da pišem i desila se pesma "Everything Has Changed" Pesama je bila poput vizije života koji sam živela, i onog koji ču uskoro živeti. Always Tomorrow je priča o tome gde sam bila i gde sam sad, kao i o problemima koje još uvek pokušavam da identifikujem i shvatim. Nekih dana probudim se sa osećanjem da sam na vrhu sveta i zaboravim na sve što me je mučilo, a nekih dana sve ono loše sjuri se poput poplave. Ovaj album je o menjanju tame svetlom ali i razumevanju da neće sve biti savršeno. ALbum je o ostavljanju svega za sobom i kretanju iz početka čak i kada je ta ideja zastrašujuća. Zatvaranje jednog poglavlja i prelazak u drugo čak i kada nemate ideju šta se nalazi tamo. Prihvatanje."

Always Tomorrow:
01 "Different Light"
02 "Everything Has Changed"
03 "For The First Time"
04 "Graceless Kids"
05 "Wreckage"
06 "Rollercoaster"
07 "Master Of My Own Mind"
08 "True"
09 "Seeing Red"
10 "Make It Last"
11 "Used to Be"