Bat For Lashes kao vampir u novom video spotu

Bat For Lashes (Natasha Khan) najavila je prošlog meseca novi album Lost Girls i tom prilikom podelila prvi singl "Kids in the Dark". Lost Girls izlazi 6.septembra za AWAL Recordings.

Sada ima video spot za pomenuti prvi singl, koji je režirala sama. Ona je ujedno u ulozi Nikki Pink, glavnog karaktera ovog albuma, i u ovom slučaju je vampir koji uhodi svog ljubavnika uz podršku družine vampirica.

Lost Girls je naslednik konceptualnog aluma "The Bride" iz 2016.godine, dok je 2018.godine Natahsa Khan komponovala muziku za tv seriju "Requiem" u produkciji BBC/Netflix.

U izlavi za medije stoji "Na poslednjem albuma "The Bride", preovladavale su melanholija i tuga, gubitak i žaljenje. Lost Girls je nestašna mlađa sestra. Ovo je album za noćne vožnje, držanje za ruke u suton, skakanje sa mosta sa vampirima, vožnju bicikle po mesecu. Na deset peseama, Khan sanja svoj paralelni univerzum,kreirajući film o odrastanju u svetu u kome vladaju bande motoristkinja, dok moćna ženska enegija baca čini i ostavlja nam tragove da sledimo."

Preporuka

share