Jedan od najstarijih nacionalnih parkova na ovim prostorima NP Sutjeska i ove godine početkom jula biće domaćin četvrtog po redu Nektar OK Festa od 30. juna  do 2. jula. Tjentište će biti epicenter zabave, avanture, pozitivnih misli i energije, a tome će svakako doprineti preko 20 vrhunskih izvođača koji će nastupiti na 3 bine.

Jägermeister main stage donosi uzbudljivu zabavu u večernjim časovima i izvođače: Del Arno Band, Josipa Lisac, Disciplin A Kitschme, TBF, Psihomodo Pop, Van Gogh, Let 3, Urban & 4 i Dubioza Kolektiv.

OK Summer stage će se nalaziti na fenomenalnoj lokaciji pored bazena na Tjentištu, te će svi oni koji tokom dana uživaju u kupanju i sunčanju novo iskustvo festivalskog provoda pružiće di-džejevi: Nebs Jack, G.Edd, After Affair, DJ Soole, Audio InFunktion, Zlijay Merakoon.

Dnevne žurke na OK Summer stage-u održavaće se svakoga dana od podneva do 17:00, kada se selimo na OK stage u OK kamp gde nas čeka ozbiljna ekipa u sastavu: Straight Jackin,  Justin's Johnson, Kanda Kodža i Nebojša,  E-PLAY, Zoster, Deca loših muzičara.

Organizatori će se potruditi i ove godine, da publika osim u bogatom muzičkom programu uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima, kao što su: raftingu najdubljim evropskim kanjonom reke Tare, planinarske šetnje u podnožju Maglića, poseta najlepšim vidikovcima prašume Perućice i NP Sutjeska...

Svi oni koji su spremni za najbolji provod ovoga leta već sada mogu da osiguraju svoje mesto u festivalskom kampu, te da na stranici festivala www.okfest.net/rezervacije izaberu jedan od ponuđenih OK kamp paketa, okupe ekipu i pridruže nam se na Tjentištu.

Nektar OK Fest ove godine prate prijatelj festivala kompanija m:tel, zvanični telefon festivala Huawei P10 i Addiko Bank, banka partner festivala.

#budiOK

Preporuka

share