Arnold Schwarzenegger ponovo Terminator

Prvi trejler za "Terminator: Dark Fate" je stigao. Linda Hamilton je ponovo u ulozi Sare Connor, a tu je i Arnold Schwarzenegger, i James Cameron kao izvršnog producenta. Premijera filma zakazana je za 1.novembar, dok je režija poverena Timu Milleru (Deadpool).

Prva dva filma ovogf serijala "The Terminator" iz 1984.godine i "Terminator 2: Judgement Day" smatraju se kultnim ostvarenjima, i na oba je James Cameron učestvovao u pisanju scenarija i režirao ih. Sva stala izdanja iz ovog serijala smatraju se priličnim promašajima, kako filmovi tako i tv serija "The Sarah Connor Chronicles" koja je otkazana nakon samo dve sezone, iako je prilično dobro prolazila kod publike. Lik Sare Connor u tv seriji glumila je Lena Headey (Game of Thrones), u dva nastavka "Terminator 3: Rise of the Machines" (2003) i "Terminator Salvation" (2009) ovaj lik se nije ni pojavljivao dok u za sada poslednjem filmu "Terminator Genisys", mladu Saru Connor je glumila Emilia Clarke (Game of Thrones).

Cameron se sada vratio u okvir ove franšize, za kao producent, jer je previše zauzet režiranjem brojnih nastavaka filma "Avatar", tako da nije mogao i na ovom filmu preutzeti rediteljsku stolicu, ali je pored produciranja uzeo učešća i u kreiranju priče. Tim Miller režira prvi film od trilogije, koliko je planirano, dok je scenario poveren Davidu Goyeru (The Dark Knight Trilogy), Chrisu Egleeu, Justinu Rhodesu, i Joshu Friedmanu. Ovaj film će u potpunosti zanemariti sve nastavke u kojima Cameron nije učestvovao i nastaviće se direktno na "Terminator 2: Judgement Day"

Preporuka