Archers of Loaf posle 22.godine objavili novu pesmu

Archers of Loaf objavili su novu pesmu "Raleigh Days", što je prva nova muzika koju su kreirali još od 1998.godine i albuma "White Trash Heroes".

Pevač/gitarista Eric Bachmann izjavio je "Napravio sam kuću za price u mom kombiju. Seme za "Raleigh Days" izbacio je ispred te kućice besni kardinal. Jednog dana prošlog leta, dok smo se vozili auto putem, ovamala antagonistička ptica izbacila je glavu kroz prozor i izjavila - Dobre pesmečesto dolaze lako praktično se pišu same. Pokušao sam da vam pomognem ali vi idioti ste sve upropastili, i sada će t morati da je završite sami. Onda u jedno bljesku, zakucali smo se pri brzini od 130 milja na sat u ogroman šleper koji je prevozio krdo losova. Bilo je krvi, vatre, krza i perja kroz poznati miris spaljene zemlje i ključalog ulja. Na sreću kada sam se osvestio uspeo sam da napravim trzalicu od ostatka losovih rogova. Nisam planirao ali koristio sam ovu trzalicu na gitarskim delovima "Raleigh Days" i mislim da zvuči prilično dobro."

Eric Bachmann, gitarista Eric Johnson, basista Matt Gentling i bubnjar Mark Price oformili su bend u gradu Chapel Hill 1991.godine. Archers of Loaf su se raspali 1998.godine, nakon čega je Bachamm oformio bend Crooked Fingers sa kojima je snimio nekoliko albuma. Snimio je takođe i nekoliko solo albuma. Archers of Loaf okupili su se ponovo 2011.godine zbog turneje.

Preporuka

share
share