Arcade Fire obradili pesmu "Baby Mine" za film "Dumbo" Tima Burtona

Neodstatak novih ideja u svetu filma je očigledna i igra na kartu nostalgije najbolje prolazi. Disney ne bi bio toliko veika korporacija da nije jedan od predvodnika u ovm trendu, pa su rešili da snimi live action rimejkove svojih crtanih klasika. Već smo mogli da gledamo nekoliko rimejkova prehodnih godina poput filmova "Knjiga o Džungli", " Pepeljuga", "Lepotica i Zver", "Malificent", dok nas ove i sledeće godine očekuju "Aladin", "Kralj lavova", "Maza i Lunja", "Mulan", "Malificent: Mistres of Evil"  i naravno "Dumbo". 

Arcade Fire obradili su pesmu "Baby Mine" iz crtanog filma i klasika "Dumbo" iz 1941.godine,  za potrebe live actrion rimejka koji režira Tim Burton. U glavnim ulogama nalaze se Michael Keaton, Danny DeVito, Alan Arkin, Eva Green, i Colin Farrell. Pesmu "Baby Mine" u originalnom filmu pevala je Betty Noyes a napisao je Ned Washington (stihovi) i Frank Churchill (muzika) i bila je nominovana za nagradu Oscar. Nova verzija ovog filma pojaviće se u bioskopima krajem meseca, 29.marta.

Win Butler je izjavio "Moja majka svira harfu, moj brat teramin, moja supruga (Régine Chassagne) peva i svira bubanj, a naš sin svira trijangl, kao i ostala naša Arcade Fire porodica. Ova pesma će me uvek podsećati na drage ljude."

Arcade Fire su objavili za sadfa poslednji album "Everything Now" 2017.godine.