Arcade Fire najavili novi album

Novi album benda Arcade Fire uveliko je na putu. "Everything Now", naslednik odličnog albuma "Reflektor" iz 2013. godine, izaći će 28. jula za izdavačku kuću Columbia. Na njemu će biti, naravno i pesma "Everything Now" koju je bend upravo objavio na 12" vinilnom singlu, koji se pojavio u prodaji danas na Primavera Sound festivalu u Barseloni, na kome Arcade Fire jedni od glavnih zvezda nastupaju 3. juna, i na kome su prvog dana festivala održali nenanavljeni koncert na bini ispred ulaza u festivalski prostor i time iznenadili posetioce. 

Za ovu pesmu bend je objavio i video, koji je režirao Sacred Egg i snimljen je u pustinji, na mestu sa kojeg je bend pre par dana emitovao zagonetni live stream pod nazviom "Live from Death Valley". 

Album koji je snimljen u Nju Orleansu, Montrealu i Parizu su producirali sami Arcade Fire, Steve Mackey (Pulp), Thomas Banglater (Duft Punk) uz ko-produkciju Markusa Dravsa. Takođe bend je pre nekoliko dana objavio vest da su potpisali ugovor za dva albuma sa velikom izdavačkom kućom Columbia koja je deo Sony korporacije.

Preporuka

share
share