Angel Olsen sama režirala svoj novi video

Prošle godine, 2016. Angel Olsen je objavila odličan album "My Woman" za izdavačku kuću Jagjaguwar. Iako još uvek nema nikakvih vesti o novom albumu, Olsenova je najavila "Phases", kolekciju B singlova, neobjavljenih i demo snimaka, koji će izaći 16.novembra, takođe za Jagjaguwar.

Angel Olsen je u septembru podelila jednu od pesama sa očekivanog albuma, "Special", koja je snimljena tokom secija snimanja albuma "My Woman". Na albumu se takođe nalaze i pesme "How Many Disasters" i "Sans", i obe su demo snimljeni u kućnim uslovima". Album "Phases" otvara "Fly on the Wall", koja je prvi put podeljena još u januaru mesecu i bila je prva pesma u anti Donald Trump kampanji "Our First 100 Days".

Sada "Specials" ima video spot koji je režirala sama Olsenova i koji je sačinjen od snimaka Angel Olsen i njenih prijatelja. Olsen je izjavila: "Prijatelj je bio u poseti na nedelju dana i tada sam došla na ideju za za video. Duga godina je bila za mnom, turneje, snimanje video spotova i pritisak koji sve to nosi. Kada sam se probudila sledećeg danapromenila sam mišljenej o toma kako video treba da izgleda, i odlučila da je najbolje da uhvatim trtenutke koje smo proveli zajedno i kada smo slušajno imali kameru sa sobom. Ti dani bili su neki od najtežih ali i najlepših momenata leta. Proveli smo mnogo vremena razgovarajući o tome šata nam se dešava, i kako prolazimo krz velike promene i kako moramo da donosimo teške odluke. Možda je to samo ove godine, ali osetila sam kako ulazimo u novu eru, u kojoj moramo da obratimo mnogo više pažnje na svet oko nas i naše mesto u njemu. Ono što sam shvatila je da kada prolazite kroz teške momente i razgovarate o njima sa prijateljima osetite to prijateljstvo i ko ste vi, i ponekad je potrebana naporna godina kako bi shvatili šta ustvari imate."

Preporuka