All We Are najavili novi album

Liverpulski trio All We Are najavili su novi album Providence i podelili video za novi singl „Not Your Man“. Providence je treći album benda, a izlazi 14. avgusta za Domino / Double Six.

Multinacionalni bend čine irac Richard O'Flynn (bubnjevi), norvežanka Guro Gikling (bas) i brazilac Luis Santos (gitara). U saopštenju za javnost bend je izjavio : "Ako" Not Your Man "nije pesma, bila bi  praznična romansa: lepljiva, seksi, zgodna i nećete je džabe baciti."

Pre rada na albumu Providence, sva tri člana benda prvi put stvarali muziku koja nije povezana sa All We Are. Santos je rekao da je pauza bila od pomoći. "Ova je pauza bila preko potrebna", kaže Santos u saopštenju za javnost. "Sviranje muzike izvan benda zapravo nas je spojilo, i pomoglo nam je da se fokusiramo na ono što radimo."

Providence je album "kojim se slavi ljubav, gubitak, seks, prijateljstvo i ples", navodi se u saopštenju za javnost. „Proslava pozitivnih stvari bila je naša glavna tačka sa ovim albumom“, kaže O’Flynn. "Nikada nismo mogli znati u kakvom ćemo svetu objaviti ovu ploču, ali cilj nam je bio uvek pokušati da ljudima donesemo radost među tugom."

Prva dva albuma benda bili su istoimeni debi iz 2015, i Sunny Hills iz 2017.godine .

Providence:
1. Providence
2. Heart Of Mine
3. Not Your Man
4. L Is For Lose
5. Beauty In Lose
6. When You Cry
7. How You Get Me
8. Elegy
9. Bad Advice
10. Deliver It

Preporuka

share

share