Pogledajte: Wolf Parade - Julia Take Your Man Home

Wolf Parade su danas objavili novi album, Thin Mind  za izdavačku kuću Sub Pop. Do sada su podelili pesmu "Forest Green". Na albumu je i pesma "Against the Day" za koju je bend podelio video u oktobru.

Sada su podelili neobičan animirani video za pesmu "Julia Take Your Man Home." koji je animirao i režirao muzičar Chad VanGaalen. Spencer Krug je izjavio o ovoj pesmi "Pevam o drugoj, goroj verziji sebe. To nisam ja."

Thin Mind je drugi album nakon ponovog okupljanja benda i albuma Cry Cry Cry iz 2017. godine. Trenutnu postavu čine Dan BoecknerSpencer Krug, i Arlen Thompson jer je multiinstrumentalista Dante DeCaro napustio bend 2018.godine. John Goodmanson je producirao album.

Krug je izjavio "Thin Mind se osvrće na činjenicu da smo okruženi sa mnogo tehnologije koja naš fokus čini slabim".

Boeckner je dodao "Sve je u otvaranju samo još jedne strane  na internetu, ili još malo skrolovanja, i uvrnuti, prazni automatski osećaj koji dobijate iz svega toga."

Thomson je izjavio "Album je veoma ličan, ali u isto vreme, svi mi imamo isti generalni osećaj anksioznosti. Kako se nositi sa konstantnim baražom na vaše stavove sa mnogo različitih strana i mnogo različitih aktera kad uopšte ne znate ko su i šta je njihov cilj. Normalno više ne postoji."