Manchester Orchestra podelili pesmu "Never Ending"

Manchester Orchestra podelili su novu pesmu "Never Ending." To je najnoviji singl preuzet sa "Dark Nights: Death Metal Soundtrack" , soundtreka za DC Comics seriju "Dark Nights: Death Metal".

Frontmen Andy Hull takođeje pozajmio glas Lex Luthoru u mrežnim animiranim kratkim filmovima Sonic Metalverse povezanim sa soundtrekom.

Tyler Bates (Guardians of the Galaxy, Watchmen, John Wick) izvršni je producent soundtreka, na kome su još HEALTH, Soccer Mommy, IDLES i još mnogo toga. Prethodno podeljeni singlovi s albuma su Maria Brink i Tyler Bates "Meet Me In The Fire (feat. Andy Biersack)" i Mastodon "Forged by Neron".

Hull je izjavio za štampu: „Kada je Tyler izrazio želju da nas uključi u soundtrack za ovaj epski strip, ova pesma mi je odmah pala na pamet. Proveli smo neko vreme razvijajući originalnu verziju i zaista smo bili oduševljeni koliko je dobro ispalo. "

Također prethodno sa soundtreka, Chelsea Wolfe podelila je novu pesmu nadahnutu heroinom Wonder Woman,  "Diana" (što je rođeno ime superheroine). 

Greg Capullo i Scott Snyder stvorili su seriju stripova, koja "prikazuje paklenu Zemlju izvitoperenu do neprepoznatljivosti, u kojoj je Liga pravde na milost i nemilost Mračnog svemira i đavolskog Batmana".

Manchester Orchestra su u aprilu objavili novi album, "The Million Masks of God", putem Loma Viste.

Preporuka

share