Zatvaranje druge sezone Ei Letnjeg Kluba

Za kraj druge sezone Ei Letnjeg Kluba spremili smo vam duplu BOMBU iz Beograda, Gazorpazorp i proto tip. Nikako nemojte propustiti ovaj furiozni kraj sezone jer se sledeći put vidimo tek za nešto manje od godinu dana na dobro poznatoj lokaciji ispred nekadašnjeg Ei Nit-a.

Proto tip je bez sumnje jedan od najinteresantnijih novih bendova na domaćoj sceni sa svojim veštim balansiranjem na tankoj žici između post panka i nojza, a uz inteligentne tekstove i upečatljiv vokal frontmena Nikole Čučkovića. Njihov prvi EP „Strah od izvesnog“ odjeknuo je sjajno u regionu, dok je njihov debi album „s ivice sanjanja“ koji je početkom godine objavila Pop Depresija, korak napred koji je pozicionirao proto tip kad jedan od vodećih novih bendova na sceni.

Pored proto tipa nastupiće i njihov bratski bend Gazorpazorp, koji već nekoliko godina osvaja regionalnu scenu svojim odličnim izdanjima, ali i uzbudljivim koncertima. Već sa prvim EP-jem jednostavno nazvanim „#1“ ova četvorka se pozicionirala na novoj regionalnoj sceni, da bi 2020. godine njihov drugi EP „Od vazduha i sunca“ izdala verovatno najbolja izdavačka kuća na prostoru bivše Jugoslavije, slovenački Moonlee records. Kao i proto tip, Gazorpazorp su učestvovali na kompilaciji i koncertima koje nova beogradska ekipa okupljena pod imenom Hali Gali organizuje. Pored toga, nastupali su sa raznim etabliranim imenima poput A Place to Bury Strangers, ali i na svim većim regionalnim festivalima.

Ulaz: donacije od minimum 300 dinara!

Donacijama direktno podržavate muzičare kao i organizaciju budućih koncerata u Ei Letnjem Klubu.

Koncerti počinju u 21:00 i traju najkasnije do ponoći!

Ei Letnji Klub su pomogli: Codemancy studio, Ing software, WDA izgradnja, The Six, Buzz Box studio, VividScapes studio, Hotel 018in.

Preporuka

share