Tindersticks najavili kompilacijski album

Tindersticks su najavili izdavanje nove kompilacije, "Past Imperfect: The Best of Tindersticks ’92-’21", koja će izaći 25. marta preko City Slanga. Bend je takođe podelio video za novu pesmu, “Both Sides of the Blade”, koja je napisana za očekivani film "Fire" u režiji Claire Denis, dok je režirao frontmen Stuart A. Staples, i pogledajte listu pjesama i omota albuma ispod.

Staples navodi u saopštenju za javnost: „Uvek sam osećao da se krećemo napred malim koracima (povremeni skok), ponekad smo bili srećni da usporimo i ispitamo ono što je ispred nas tako temeljito da bismo mogli da izgledamo statično od spolja. Ali u unutrašnjosti ovog sveta, kao da gledate niz mikroskop, prepun je života. Sada imamo priliku, ili smo primorani, da pogledamo preko ramena da vidimo koliko smo daleko prešli.”

Poslednji album Tindersticks-a, "The Waiting Room", objavljen je 2016. godine preko City Slanga. 2020. su podijelili EP pod nazivom "See My Girls".

Staples je objavio solo album, "Arrhythmia", 2018. preko City Slanga. Godine 2019. snimio je film "High Life" u režiji Claire Denis, u kojem je glumio Robert Pattinson. Tindersticks su komponovali pesmu “Willow” za soundtrack i na njoj se čuo Pattinsonov vokal.

Past Imperfect: The Best of Tindersticks ’92-’21:
1. City Sickness
2. Her (’92)
3. Tiny Tears
4. Travelling Light (Single Version)
5. My Sister
6. Rented Rooms
7. Can We Start Again?
8. Dying Slowly
9. Sometimes It Hurts 10. My Oblivion
11. Harmony Around My Table
12. Show Me Everything
13. This Fire Of Autumn
14. Medicine
15. What Are You Fighting For?
16. How He Entered
17. Were We Once Lovers?
18. Willow
19. Pinky In The Daylight
20. Both Sides Of The Blade

Preporuka

share

share