Strand of Oaks podelili pesmu "Future Temple"

Strand of Oaks (bend koji predvodi Timothy Showalter) najavili su krajem marta novi album, "Miracle Focus", i tom prilikom podelili su video za prvi singl  “More You”. "Miracle Focus" bi trebao izaći 7. juna na Western Vinyl-u. Sada je Showalter podelio pesmu "Future Temple".

"Miracle Focus" dolazi nakon "In Heaven" iz 2021. i "Eraserland" iz 2019. Album je snimljen sa producentom Kevinom Ratermanom, što predstavlja treću Showalterovu saradnju sa Rattermanom. Showalter je snimio album dok je debitirao u glumi, glumeći opakog bajkera u dvije sezone FX showa "Mayans M.C.", koja je snimana u Los Angelesu, dok je leteo kući u Ostin da radi na albumu.

U saopštenju za štampu se navodi da je na novi album uticao "Ram Dass, joga, Freddie MercuryAlice Coltrane i Beastie Boys".

„Svaki trenutak na "Miracle Focus" je komad arhitekture koji se uklapa u hram mira u mom životu“, kaže Showalter u saopštenju za javnost. “Prihvatanje onoga što jesi, zahvalnost što si dio povezanog univerzuma, i na kraju se nadam da će to stvoriti paklenu plesnu zabavu.”

Preporuka

share
share