Stereophonics najavili novi album

Stereophonics su najavili izdavanje svog 12. studijskog albuma, "OOCHYA !", takođe su podelili video za prvi singl "Hanging on Your Hinges". "OOCHYA!" će izaći 4. marta za izdavačku kuću Stylus Records / Ignition Records Ltd. 

Frontmen Kelly Jones govori o novoj pesmi i albumu u saopštenju za javnost: „„ Hanging On Your Hinges “je bilo pod uticajem moje ljubavi prema ranom ZZ Topu i mračnijim stvarima poput Masters of Reality, a možda i nekom Iggy Popu, i verovatno je inspirisano sa 'Bartender & The Thief.' To je pesma na ovom albumu koja kaže 'Oochya!' Više od svega, pa smo hteli da obožavatelji prvo čuju. Nakon što smo na poslednjem albumu ("Kind") napravili neke zaista emocionalno snažne pesme, odlučili smo se ovaj put vratiti sa praskom, dati fanovima nešto za opuštanje. Naslov albuma, "OOCHYA !", uvek je bila izreka koju smo bend i ja koristili u studiju za značenje ‘hajdemo to’ - nalet energije i optimizma, a to smo hteli prenijeti sa ‘Hinges’. ”

Kako bi proslavili 25. godišnjicu postojanja, Stereophonics će na proleće 2022. godine održati turneju po gradova po Velikoj Britaniji. Njihov prethodni album, "Kind", izašao je 2019. godine putem Stylus/Parlophone -a.

Oochya!:
1. Hanging On Your Hinges
2. Forever
3. When You See it
4. Do Ya Feel My Love?
5. Right Place Right Time 6. Close Enough To Drive Home
7. Leave The Light On
8. Running Round My Brain
9. Every Dog Has Its Day
10. You’re My Soul
11. All I Have Is You
12. Made A Mess Of Me
13. Seen That Look Before
14. Don’t Know What Ya Got
15. Jack In A Box

Preporuka

share