Spotify Masterclass u organizaciji RUNDE

Nije prošlo ni nedelju dana od dolaska Spotifyja na regionalno tržište, a Regionalno udruženje nezavisnih diskografa RUNDA i Spotify organizuju radionicu putem koje će se ovaj najpoznatiji streaming servis približiti profesionalcima iz industrije. Spotify Masterclass for RUNDA je naziv radionice koja će se za izdavače, menadžere, autore i izvođače održati u ponedjeljak 27. jula u 15h, a vodiće je Jennifer MassetGlobal Head of Independent Label Support Spotifyja.

''Pozivamo sve naše članove, da se pridruže radionici, a uz veliki broj članova RUNDE iz Srbije, Slovenije i Hrvatske posebno pozivamo kolege izdavače sa drugih teritorija regiona, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije iCrne Gore, da iskoriste ovu priliku i učestvuju na radionici, i da se uključe i učlane u RUNDU, kako bi zajedno sa nama nastavili rad na uspostavljanju što kvalitetnijeg i što jačeg regionalnog muzičkog tržišta'' navodi Dario Draštata, predsednik RUNDE. 

Radonica je ISKLJUČIVO za članove RUNDE, kao i izdavače, menadžere, autore i izvođače iz regiona, a prijave se ISKLJUČIVO preko linka https://spotifymasterclassforrunda.splashthat.com/.

Spotify zadržava diskrecijsko pravo da izabere učesnike radionice u skladu sa svojom poslovnom politikom i kapacitetima radionice. 

RUNDA website http://www.runda.online

RUNDA press /kontakt – info@runda.online

Kontakt za medija:
info@runda.online
Nikola Jovanović - 0641819131 

Preporuka