Sons of an Illustrious Father obradili The Pussycat Dolls i pesmu "Don’t Cha"

Sons of an Illustrious Father su trio koji čine Josh AubinLilah Larson i glumac Ezra Miller. Oni su objavili album "Deus Sex Machina: Or, Moving Slowly Beyond Nikola Tesla" 1.juna prošle godine kao samo-izdanje. Sa ovog albuma podelili su singl "E.G." kao i video spotove za pesme "When Things Fall Apart" i "Sons of an Illustrious Father".

Sada su podelili video spot za obradu pesme "Don't Cha" benda The Pussycat Dolls, koji je režirao Rafe Scobey-Thai. Larson je izjavila "Inspiracija sa ovu obradu došla je kada smo Ezra i ja plesali na queer zabavi u Nešvilu, tokom naše turneje. To je očigledno bio najbolji događaj u gradu te večeri i zato je bilo puno hetero parova na tom mestu, kojima je očigledno bilo pomalo neprijatno od svih queen parova- Originalna pesma je svirala i Ezra i ja smo imali moment psihičke konekcije, pogledali sei odmah složili da bi ova pesam odsvirana iz našeg ugla savršeno uhvatila naše iskustvo te večeri."

Ezra Miller je glumio Barry Allena ili The Flasha u filmu "Justice League", kao i kratko pojavljivanje u istoj ulozi u filmovima "Batman vs Superman: Dawn of Justice" i "Suicide Squad". Takođe je glumio i u "Fantastic Beasts and Where to Find Them", "We Need To Talk About Kevin" i "The Perks of Being a Wallflower". Miller poznaje Larsonovu još od srednje škole tako da ovaj bend nije tek puki sporedni projekat za njega i postoje nekoliko godina.

Preporuka

share

share