Preoccupations podelili protivotrov

Preoccupations su najavili novi album, koji su veoma kreativno nazvali "New Material" i prošlog meseca podelili prvi singl "Espionage". Album izlazi 23.marta za izdavačku kuću Jagjaguwar.

Sada su podelili video za pesmu "Antidote", koji su režirali Michael Wallace i Evan Pearce. Glavni vokal, tekstopisac i basista Matt Flegel izjavio je "Antidote je o tome da ljudi zaboravljaju da su čovekoliki majmuni, i da pokušavamo da pornađemo smisao u nečemu u čemu ne bismo trebali da tražimo smisao. Pesma je o beskrajnom znanju koje nam je nadomak ruke, ali mi stalno činimo iste greške iznova, o potrazi za momentu u toku dana kada može da predahnete i prisetite sa da smi mi samo životinje koje tumaraju naokolo."

Ovo je treći album benda, drugi pod imenom Preoccupations, dok su prvi objavili pod imenom Viet Cong, ali zbog brojnih problema to ime su morali da promene. Album su snimili sami članovi benda a zatim je miks uradio Justin Meldal-Johnson (M83Wolf Alice)

Matt Flegel je o ovom albumu izjavio " Ovo je oda depresiji. Depresiji i samo sabotaži, i gledanje na samog sebe sa ektremnom mržnjom"

Preporuka