Poslušajte: Loma - Relay Runner

Loma, bend koji čine pevač benda Shearwater Jonathan Meiburg i dva člana Cross RecordEmily Cross i Dan Duszynski, najavili su debi album istog imena kao i bend, i podelili video za prvi singl i pesmu koja zatvara album "Black Willow". "Loma" izlazi 16.februara za izdavačku kuću Sub Pop.

Sada su podelili još jednu pesmu "Relay Runner" o kojoj je Meiburg izjavio "Ova pesma je najsrećnija nezgoda na albumu. Primetili smo da kada povežemo tremolo pedalu na pogrešan način, ona dobije smešnu, štucavu petlju, a onda smo komponovali celu pesmu oko toga. Na kraju tokom moksovanja izbrisali smo tu pelju, koja je od inspiracije počela da uništava pesmu. Postalo je jasno da je pesma o tome kako pobeći iz zatvorene sobe."

Meiburg je upoznao Cross Record kada su oni svirali kao predgrupa njegovom bendu Shearwater, tokom 2016.godine. "Nisam mogao da verujem kakav zvuk dolazi od samo dvoje ljudi" izjavio je Meiburg "Bili su opčinjavajući... Zaljubio sam se u njihovu muziku i želeo sam da znam kako to rade."