Pogledajte trejler za novi film Quentina Tarantina

Novi film Quentina Tarantina "Once Upon a Time in Hollywood" je naslov koji se željno iščekuje. "Once Upon a Time in Hollywood" je ovih dana imao premijeru na Kanskom festivalu nakon koje je pokupio odlične kritike 89 na Metacritic i 94 na Rotten Tomatoes.

Premijera filma zakazana je za 29.jul u glavnim ulogama su Leonardo DiCaprio kao tv zvezda Rick Dalton, Brad Pitt kao kaskader i prijatelj Cliff Booth. Radnja filma smeštena je u Los Anđeles 1969.godine i u njemu imamo istroijske likove poput Sharon Tate (Margot Robbie), Bruce Leeja (Mike Moh), Charlesa Mansona (Damon Herriman), Sam Wanamakera (Nicholas Hammond) i Steve McQueena (Damian Lewis).

Kako se Charles Manson i njegov kult umešani u ovu priču još uvek je misterija. Ostatak glumaške ekipe takođe je prepun holivudskih zvezda, i tu su Al Pacino, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Scoot McNairy, Lena Dunham, Tim Roth, Kurt Russell, Michael Madsen, Timothy Olyphant, James Marsden, i nedavno preminuli Luke Perry. Tarantino je napisao scenario i rećirao i ovo je prvi njegov film od 2015.godine i "The Hateful Eight".