Pogledajte trejler za novi film Guy Ritchiea

Objavljen je novi trejler za "King Arthur Legend of the Sword", novi film Guy Ritchiea. U ovoj epsoj avanturi Charlie Hunnam je Kralj Artur, Jude Law je u ulozi Vortigena a Djimon Houson je Sir Bedivere. Pored njih u filmu glume Astrid Berges-Frisbey, Aidan GIllen, Eric Bana i Michael Persbrandt, dok David Bechma ima malu ulogu džangrizavog i grotektnog viteza. Za ovu ulogu Becham je izjavio da je bilo dosta šminkanja i maskiranja i da je veoma uživao u snimanju.

Uz novi trejler Warner Bros je bjavio i kratak sinopsis filma, "Kada je Arturov otac ubijen, Vortigen (Jude Law), Arturov ujak preuzima presto. Artur odrasta u teškom detinjstu, bez znanja o svom pravom poreklu. Ali kada izvuče mač iz kamena, njegov život se potpuno preokrene i primora ga da prihvati svoje poreklo, bez obzira da li on to želi ili ne"

Premijera "King Arthur Legend Of The Sword" zakazana je za 12.maj, i ovo je prvi film Guy Ritchiea od "The Man from U.N.C.L.E", koji finaisijski nije prošao veoma dobro nakon premijer 2015.godine.

 

Preporuka