Pogledajte: These New Puritans - Where the Trees are on Fire

These New Puritans su januara najavili novi album Inside the Rose i tom prilikom podelili video za naslovnu numeru, a zatim sledećeg meseca video za pesmu "Anty-Gravty". Inside the Rose izlazi 22.marta za izdavačku kuću BMG.

These New Puritans čine dva brata Jack Barnett i George Barnett, i ovo je prvi album benda nakon pauze od 6 godina i abuma Fields of Reed iz 2013.godine. Rad na ovom albumu započeli su 2015.godine u Eseksu, a završili su ga u Berlinu, gde su se preselili. Album je sniman u Berlinu, Londonu i Sautendu.

Sada imate prilike da videti još jedan video i to za pesmu "Where the Trees are on Fire" koji je režirao George Barnett iz saradnju sa Max Luzom. George je izjavio "Ovo je naša nadirektnija i melodičnija muzika koju smo kreirali. Volim muziku koja ide direktno u vaš nervni sistem, ne one apstraktne, čudne stvari."

Jack Barnett je izjavio o ovom albumu  "Želeo sam da izađem iz svojih okvira i okvira svog vremena. Takva je umetnost. Svejedno da li je Francis Bacon ili William Blake, obavezno je neuspeh, ali to je izazov."

Preporuka