Pogledajte: Superorganism - Into the Sun

Superorganism su podelili video za novi singl "Into the Sun", u kojem se pojavljuju Gen Hoshino, Stephen Malkmus i Pi Ja Ma. Ovo je najnovije izdanje sa očekivanog albuma benda, "World Wide Pop", koji će izaći 15. jula preko Domina. Video je režirao AEVA.

U saopštenju za štampu, bend navodi: „Cela ploča je o kombiniranju različitih svetova i razmera, tako da je bilo pravo uzbuđenje moći umešati Gena u pesmu sa Malkmusom i Pi Ja Maom. To je bezbrižna pesma, pomalo o tome da ste u vlastitom balonu, tako da dovođenje tih francuskih, američkih i japanskih umetnika u taj svet ponovo povezuje SuperO univerzum sa ovim drugim mehurićima – pomalo multiverzum! Sve se spojilo super prirodno, slatka mala ljubavna pesma."

„Video spot za 'Into The Sun' proizašao je iz stihova o tome da ste vinska mušica, da gledate kako svet prolazi, dok priroda i vreme prolaze oko vas. Svidela nam se ideja da seme koje posadi jedna osoba može prerasti u drvo u kojem uživa drugi, a da plod tog drveta daje seme sledećeg. Gen Hoshino kao muva koja zuji okolo, razbija me.”

Nakon najave novog albuma ranije ovog meseca, bend je podelio pesmu "Teenager".  Kasnije su podelili „It's Raining“. U aprilu su podelili  "crushed.zip". Njihov prethodni album singl je bio “On & On”.

Preporuka

share

share