Pogledajte: Shame - Nigel Hitter

Shame će objaviti novi album, Drunk Tank Pink, u petak (15. januara) za izdavačku kuću Dead Oceans. Sada su podelili video za pesmu "Nigel Hitter".

Maxim Kelly režirao je video, prerađujući arhivske snimke kako bi se učinilo da bebe pevaju uz pesmu. Frontmen Charlie Steen izjavio je o pesmi: „Pesma je srž onoga o čemu govori Drunk Tank Pink. Nakon što smo završili turneju, ostao sam s puno tišine dok sam teturao okolo pokušavajući shvatiti dnevnu rutinu. Povrh toga, noću sam se suočio sa svojom podsvešću kroz niz intenzivnih snova koji su me danju ostavljali omamljenim. ‘Nigel Hitter’ oseća se kao katarzičan izraz tog razdoblja. "

Frontmen Charlie Steen u izjavi za štampu rekao je ovo o pesmi i predstojećem albumu: „Mnogo se ovog albuma fokusira na podsvijest i snove, a ova pesma je ključni trenutak za ove teme. Pesma o ljubavi koja je izgubljena i utehi i nezadovoljstvu koje dolazi nakon što zatvorite oči, zaspite i primorani ste da se suočite sa sobom. "

Sa ščekivanog albuma Shame su već podelili ideo spotove za pesme "Alphabet" i "Water in a Well" kao i audio zapis "Snow Day".

Preporuka