Pogledajte: Ride - Cali

Britanske shoegaze legende Ride, objavili su ove godine odličan album "Weather Diaries" nakon pauze duge preko dve decenije. Sada je bend podelio i video za pesmu "Cali", koji je režirao Nial Trask, u kome vidimo dosta surfovanja.

Andy Bell je o ovom video spotu izjavio "Cali je ljubavna pesma koja donosi imaginarnu Kalifoniju i okean, tako da je video u kome vidimo par koji surfuje bio idealan. Ono što volim kod ovog videa je što izbegava retro surf film klišee.Pishodelična priroda eitovanja je više u liniji sa Vaporwave estetikom nego psihodelijom 60ih. Kada je Nial Trask izneo svoju ideju, dobio je odobravanje celog benda, i ovo je moj omiljeni video do sada."

Trask je izjavio "Video orbitira oko veze i vremena porvedenog zajedno između dovje surfera, Harryja i Melody. Želeo sam da uhvatimesenciju pesme, prikazujući nežne momente ljubavi i veze, na talasima i van njih. Mnogo od umetnosti vezane za Ride u prošlosti, bilo je povezano sa surfom, i mislim da je bilo pravo vreme da se vratimo toj temi novim, svežim pristupom."

 

Preporuka

share

share