Pogledajte: Piroshka - V.O.

Piroshka će objaviti svoj drugi studijski album "Love Drips and Gathers" 23. jula putem Bella Union. Sada su podelili video za drugi singl albuma "V.O." Pesma je posveta pokojnom Vaughanu Oliveru, koji je bio dizajner za 4AD i odgovoran za mnoge kultne omote albuma, uključujući one benda Lush, bivšeg benda pevačice Piroshke Miki Bereny. Connor Kinsey je režirao video.

Berenyi je izjavila: „Ovo sam napisala izvorno kao instrumental, ali ostatak benda me uverio da dam glas. Tekstovi su kratki isečci sahrane Vaughan Olivera u januaru 2020. - redovi iz govora, prolazni utisci dana. Dolazim u doba u kojem ljudi sa kojima sam odrastala umiru i sahrana mi je uteha u tuzi, formalnoj, ali emocionalnoj, proslavi života, prostoru za ponovno povezivanje živih. "

Connor Kinsey je dodao: „Želeli smo postaviti ovaj središnji okvir zloslutnog bića i omogućiti gledaocu da razmišlja o strahu i gubitku, istovremeno prihvaćajući nadu i budućnost kroz svoja životna iskustva. Ako subjektu ne daju prepoznatljive karakteristike, to je značilo da se emocionalno putovanje kroz različite vremenske linije može više povezati sa širom publikom. "

Pirsoha su krajem aprila podelili prvi singl "Scratching at the Lid".

Bend Piroshka čine veterani britanske muzike scene Miki Berenyi (gitara/vokal) iz benda Lush,  gitarista benda MooseKJ "Moose" McKillopMick Conroy, basista benda Modern English i Justin Welch, bubnjar benda Elastica.

Preporuka

share