Pogledajte: Peter Bjorn and John - Music

Švedski trio Peter Bjorn and John najavili su oktobra meseca album Endless Dream i do sada su podelili singlove "Drama King", "Rusty Nail", "Idiosyncrasy" i "Reason to Be Reasonable". Endless Dream izlazi 13.marta sledeće godine za izdavačku kuću INGRID.

Sada su podelili video za pesmu "Music" koji je režirao Henry Moore Selder, kao i sve prethodne video spotove za pesme sa ovog albuma. Bjorn Yttling je izjavio "Music je reflekcija na to šta je muzika nama značila kada smo osnovali bend. I sada je u našim genima, drži nas na okupu i čini da je sve ostalo manje važno. Dobar ritam, kul rif, lepa melodija je sve što nam je na pameti."

Endless Dream je deveti album benda i naslednik albuma Darker Days iz 2019,godine.

"Rad na ovom albumu započeli smo odmah po zavšetku rada na Darker Days, Bili smo veoma dobro raspoloženi, ovo je svetlo tami, dan noći." izjavio je Peter Moren.

John Eriksson je dodao "Ovog puta ton je svetliji, album je o ljudima koji pokušavaju da nađu boje u ovom mračnom svetu."

Bjorn Ytlling je izjavio "Shvatili smo da želimo da da presečemo, pa smo zajedno probali pesme u istoj prostoriji u kojoj smo snimali. Za post produkciju svako je radio na svojoj pesmi, a onda smo se skupili i dovršili posao zajedno."

Preporuka

share