Pogledajte: Penelope Isles - Sailing Still

Britanski bend Penelope Isles (koji predvode sestra i brat, Lily i Jack Wolter) vratili su se s novom pesmom "Sailing Still", i pratećim videom u sopstvenoj režiji u kome i sami glume. Singl je sada izašao putem Bella Union.

Jack je o video spotuz izjavio za medije: „Pre prisilne pauze zbog COVID-19, proveli smo gotovo cijelu 2019. godinu na turneji po Europi i Americi imajući neverojatne avanture kao bend i činilo se da se sve to raspadalo. Pisanje i snimanje nove muzike je ogroman deo procesa oporavka, a prilikom snimanja ovog videa za 'Sailing Still', želio sam da se Lily i ja nekako vratimo na put, jer su putovanja tako masivan deo našeg benda od samog početka. Tako sam imao ideju da snimim Lily na bezbroj mesta i scenarija, kako urbanih tako i ruralnih, primorskih i unutrašnjih. Planine i reke, stanovi i tuneli, kafići i mostovi. Vozili smo se tnedelju dana po zemlji, spavali u kombiju i budili se u cik zore da bismo ponovo počeli snimati. Ponovno povezivanje kao benda, ali i zajedničko provođenje vremena kao brata i sestre bilo je posebno za snimanje ove prave srceparajuće pesme. "

"Sailing Still" prati debitantski album benda, "Until the Tides Creeps In", objavljen 2019. takođe putem Bella Union. U izjavi za štampu stoji da je bend dovršio svoj drugi album, a više vesti o tome biće objavljene uskoro.

Preporuka

share