Pogledajte: Oceanator - Heartbeat

Oceanator, ime iza koga je  pevačica / tekstopisac / gitarista iz Bruklina, Elise Okusami, ovog petka objaviće svoj debitantski album Things I Never Said na svojoj etiketi Plastic Miracles. Sada je podelila video za singl "Heartbeat", pesmu o anksioznosti koja potiče od zaljubljivanja u nekoga.

David Combs i Ben Epstein režirali su video. Okusami je izjavila o pesmi „Heartbeat“: „Ova pesma je izdaleka o zaljubljivanju, i osećaju prizemljenja i anksioznosti koji taj osećaj donosi. Sve smo zajedno snimili kao live nastup, a zatim sam se vratila i dodao vodeće gitare i vokal. Gitara i vokal od mene, bas Eva Lawitts (oni), bubnjevi Aaron Silberstein (on). "

Sa ovog albuma Okusami je podelila još pesme "A Crack in the World" i "I Would Find You".

Things I Never Said prvobitno je trebalo izaći na etiketi Tiny Engines, ali onda se ta etiketa gotovo ugasila nakon što je otkriveno da su imali poteškoća u plaćanju autorskih naknada svojim izvođačima, pa se Okusami odlučila da album objavi na svojoj etiketi. Britanski izdavač Big Scary Monsters nedavno su objavili da su potpisali Oceanator i da će album objaviti u Velikoj Britaniji.

Preporuka

share