Pogledajte: This is the Kit - Coming to Get You Nowhere

This Is the Kit, projekat britanske muzičarke Kate Stables, objaviće novi album Off Off On, 23. oktobra putem Rough Trade. Sada je podelila video za pesmu, "Coming to Get You Nowhere".

Stables je izjavila: „Snimili smo video od video zapisa automobila našeg prijatelja koji se zaglavio kad su nam došli u posjetu za vrijeme probe, neposredno pre nego što smo ušli u studio. Osećalo se kao da automobil zapinje i da ljudi moraju zajedno raditi i tražiti pomoć kako bi se odvezao, bila je prikladna priča koja prati ovu pjesmu, a koja sama po sebi govori o tome da se trudimo i načinima na koje sebi možemo pomoći ili ili sprečiti nešto što dolazi od nezdravih obrazaca. Snimanje ovog videa bilo mi je zaista drago jer nisam mogala da se okupim sa ostatkom benda. Nedostaje mi ​​ vreme koje smo proveli zajedno radeći Off Off On pa bilo je sjajno družiti se sa njima u video obliku. Ne toliko dobro kao prava stvar, naravno, ali svejedno utešno. "

Off Off On je nalsednik albuma Moonshine Freeze iz 2017. godine, koja je bila njihov prvi album za Rough Trade. Josh Kaufman iz grupe Bonny Light Horseman i Muzz producirao je album. "Bili smo na istoj stranici o mnogim muzičkim idejama, kao i o stvarima koje ja ne bih radila muzički", kaže Stables o Kaufmanu u saopštenju za javnost. "Bila je to lepa mešavina" ti si tačno u mom mozgu i tačno na suprotnom kraju mog mozga. "

Bend koji je pratio Kate Stables u studiju su činili muzičari Rozi Plain (bas / vokal), Neil Smith (gitara), Jesse D Vernon (gitara, klavijature) i Jamie Whitby-Coles (bubanj / vox). Album je snimljen u Real World Studios u Velikoj Britaniji i završen je neposredno pre pandemije.

Preporuka

share
share